Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen voor de teams en coureurs in de BMW E30 Cup, maar voor we echt van start gaan is het deelnemen aan één van de cursussen en andere evenementen van de Rensportschool Zandvoort een mooie toevoeging om nog beter te worden dan je al bent, te testen tijdens één van de vrij rijden sessies of een combinatie hiervan.

Zo organiseert de Rensportschool Zandvoort ook dit jaar weer een heleboel mooie evenementen voor toekomstige en bestaande coureurs, waaronder:

De Race- & Tactics cursus

Een jaarlijks terugkerend evenement die dit jaar is voorzien van een aantal nieuwe onderdelen zoals de starttechniek, een aantal sprintjes en oefenraces zodat je nog sneller en slimmer zal worden dan de andere rijders.

Niemand minder dan onder andere Tom Coronel, Job van Uitert en Joshua Kreuger zullen jou helpen tijdens deze cursus die je absoluut niet mag missen. Wil je ook meedoen? Schrijf je in via de website van de Rensportschool Zandvoort en doe mee!

Testdag op Circuit Zolder voor de start van het seizoen

Ook in het seizoen 2019 gaat het deelnemersveld van de BMW E30 Cup richting het circuit van Zolder. En wat is er dan mooier om net voor de start van het seizoen toch nog een dag te kunnen testen op dit uitdagende circuit?

De RSZ Rensportschool Zandvoort organiseert 23 maart een vrij rijden dag waar exclusief tijd gereserveerd zal worden voor licentiehouders. Ideaal om je te kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen en de laatste puntjes op de i te kunnen zetten. Zo heeft de RSZ Rensportschool Zandvoort een speciale aanbieding voor rijders uit de BMW E30 Cup, want je kan 6 sessies rijden voor de prijs van 5!

Meer weten over de RSZ Rensportschool Zandvoort?

Buiten deze evenementen staan er weer een heleboel andere mogelijkheden op de planning die je niet mag missen. Wil je meer weten over deze evenementen? Ga dan snel naar rsz.nl en meld je aan voor één van de cursussen.