Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuwe website van de BMW E30 Cup. Informatie, zoals bijvoorbeeld nieuwe rijders, worden mogelijk pas na livegang van de nieuwe website online gezet.

Tijdschema race 2, 11 mei op het circuit van Assen

Het tijdschema voor de 2e race van het seizoen in de BMW e30 cup is beschikbaar en kan hier worden gedownload. Inschrijven voor de race kan woensdagavond vanaf ongeveer 18.15 uur in het TC gebouw of op donderdagochtend.

Tijdschema voor de 2e race van de BMW e30 cup. 17 mei 2017, TT Circuit Assen

Daarbij vraagt de DNRT nog even de aandacht voor het volgende:

Na de eerste race wil de DNRT graag de volgende technische zaken onder de aandacht brengen en adviseert met het onderstaande lijstje de raceauto nogmaals te controleren:

  • Controleer of je stoel goed vast staat, alle bouten zijn aangedraaid en ook geen speling op de stoelrails zit,
  • Brandblusser gekeurd is,
  • Accupolen afgeplakt,
  • Controleer of het hoofdstroom onderbreker systeem ook daadwerkelijk werkt en de blauwe driehoek sticker bij de buitenschakelaar aanwezig is,
  • Controleer de diameter van de hoofdbuis van de rolkooi, de buis “achter de voorstoelen ter hoogte van de B stijl”, deze dient 50 * 2 mm of 45 * 2,5mm te zijn;

Wanneer je twijfelt of er zaken aan de auto niet conform het reglement zijn, aarzel niet en neem dan even contact op met de DNRT.

Nieuws