Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuwe website van de BMW E30 Cup. Informatie, zoals bijvoorbeeld nieuwe rijders, worden mogelijk pas na livegang van de nieuwe website online gezet.

Het seizoen begint met de Race- & Tactics cursus

Het nieuwe seizoen van de BMW E30 Cup gaat bijna van start. En dat zorgt voor de nodige voorbereiding om het nieuwe seizoen goed te gaan beginnen, want een coureur is nooit tevreden. Het verbeteren van de wegligging en/of rondetijden is daarom één van de doelen die menig coureur stelt aan het begin van een nieuw seizoen.

Rensportschool Zandvoort organiseert hierdoor al jaren de Race- & Tactics cursus: zaterdag 10 maart 2018 is het dan ook een absolute aanrader om deel te nemen op Circuit Zandvoort om zo het nieuwe seizoen officieel van start te laten gaan. De allerbeste racers en kampioenen staan voor jou klaar en krijg je speciale theorieles met tips & tricks! Vorig jaar was Jan Lammers de gastinstructeur tijdens de Race- & Tactics cursus.

Doe 10 maart 2018 ook mee met de Race- & Tactics cursus van de Rensportschool Zandvoort

© Foto door Thomas Bakker

Wil je ook jouw rondetijden verbeteren en deelnemen aan de Race- & Tactics cursus? Dat kan!

Meld je dan snel aan via: https://www.rsz.nl/racecursus/race-tactics/ en doe mee voor €425,- inclusief lunch aan de Race- & Tactics cursus van de Rensportschool Zandvoort.

Vrij rijden

Ook kan er 10 maart worden getraind tijdens de bekende vrij rijden sessies van de Rensportschool Zandvoort. Want iedere circuitkilometer is er één en daar wordt je altijd beter van! Voor €30,- per sessie kun je deelnemen en coureurs uit de BMW E30 Cup doen dit natuurlijk in de Supersport klasse zodat er uitsluitend getraind kan worden met licentiehouders. Meer weten over het vrij rijden programma van de Rensportschool Zandvoort? Bekijk het programma hier.

Nieuws