Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuwe website van de BMW E30 Cup. Informatie, zoals bijvoorbeeld nieuwe rijders, worden mogelijk pas na livegang van de nieuwe website online gezet.

Tijdschema racedag 1 beschikbaar

Het tijdschema voor de eerste race van het seizoen, 31 maart 2018 op Circuit Zandvoort, is beschikbaar. 30 maart 2018 is het vanaf +/- 18.30 uur mogelijk in te schrijven in het TC gebouw en kan er dan direct worden gekeurd.

Rijdersbriefing zal in 2018 apart worden gehouden

De rijdersbriefing zal in 2018 per klasse worden gehouden in het media center. Het media center kan worden bereikt via de 1e trap van Paddock 1. Over de algemene gedragsregels bij DNRT zullen er briefing notes worden uitgereikt bij de inschrijving. Deze zijn geldig voor het jaar 2018.

Tijdschema voor de eerste race van het seizoen van de BMW e30 Cup in 2018

Graag ook even aandacht voor onderstaande punten

Denk om je 2018 licentie, neem deze ook steeds mee, of zorg voor een goede foto op bijvoorbeeld je telefoon, in verband met de nieuwe privacy wet, kunnen wij geen licentie gegevens meer nakijken. Heb je het registratieformulier al ingevuld en het registratiegeld betaald?. Nog steeds graag gepast betalen (€ 250.- of € 260.-) en uiteraard de vrijwaringclausule komen tekenen. De conciërge is tot 20.30 uur aanwezig voor de sleutels van de pitboxen. Nog even een technisch aandachtspuntje:

Hou de keuringsdatum van de brandblusser in de gaten en let erop dat de brandblusser met 2 stalen beugels gemonteerd moet zijn. De keuringsdatum van de blusser moet naar boven gericht zijn. Verwijder s.v.p. ook de oude TC keuring stickers en biedt de auto race klaar bij de TC aan, dus niet volgeladen met banden e.d.

Download het tijdschema hier als PDF-Document

Nieuws