Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuwe website van de BMW E30 Cup. Informatie, zoals bijvoorbeeld nieuwe rijders, worden mogelijk pas na livegang van de nieuwe website online gezet.

Het team van Schriek Motorsport is, na jarenlang actief te zijn geweest in de kartsport, sinds 2016 deelnemer in het kampioenschap van de BMW e30 cup. Op dit moment bestaat ons team uit 2 coureurs: Johan Jansen (307) en Délano Schriek (376).

Schriek Motorsport levert diensten voor autocoureurs en particulieren voornamelijk gericht op de BMW e30 rijder en kunnen, mede door een uitgebreid machine-park en jarenlange ervaring in diverse technische branches, op maat gemaakte onderdelen voor zowel straat- als raceauto’s voor u ontwikkelen. Doordat we zelf ook actief zijn in het kampioenschap van de BMW e30 cup bieden wij tevens ondersteuning tijdens race- of trainingsdagen. Hierdoor kunt u als (beginnend) coureur en de samenwerking tussen de rijders in het team snel stappen maken en uiteindelijk het beste resultaat uit uzelf en de raceauto leren halen.

Al deze diensten worden verzorgd vanuit onze ‘thuisbasis’ in de Krimpenerwaard, omgeving Rotterdam. Hier kunnen wij u met vrijwel ieder vraagstuk van dienst zijn en uw raceauto op allerlei gebied in topconditie houden. Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor specifieke vraagstukken omtrent uw BMW of meer wilt weten over de vele mogelijkheden, bezoek dan onze website of spreek ons aan op het circuit. We helpen u graag verder.

Diensten

  • Raceklaar maken uw BMW e30
  • Levering van diverse onderdelen
  • Reparatie en onderhoud van motoren
  • Ondersteuning tijdens racedagen
  • Dealer van Intrax Suspension Technology