Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuwe website van de BMW E30 Cup. Informatie, zoals bijvoorbeeld nieuwe rijders, worden mogelijk pas na livegang van de nieuwe website online gezet.

Technova Racing is ontstaan uit een project waarin leerlingen van het Technova College samen met coureur Arno van Daalen een project zijn gestart om de leerlingen van de motorvoertuigen opleidingen een mogelijkheid te bieden te excelleren. De leerlingen worden geselecteerd op basis van resultaten, inzet en mentaliteit om deel uit te maken van Technova Racing.

In 2016 ging het team voor het eerst het circuit op onder de naam “Raceteam ROC A12” en zal vanaf het seizoen 2017 met de nieuwe naam Technova Racing en nieuwe huisstijl waarin de BMW een blauw/paarse kleur heeft gekregen weer deelnemen in de BMW e30 cup.

Tijdens het eerste seizoen (2016) in de BMW e30 cup heeft het team van Technova Racing een bewogen seizoen achter de rug waarin technische problemen vaak onderdeel van uitval of mindere resultaten waren. Het komend seizoen gaat het team van Technova Racing weer vol aan de slag.