Met maar liefst 17 jaar ervaring in het Noord-Hollands kampioenschap autocross is CC Racing sinds 2002 uitgegroeid tot het grootste team binnen de BMW E30 Cup. Met haar deelname aan onze competitieve raceklasse wist het team in de afgelopen jaren meerdere kampioenschappen binnen te halen en zijn ook op dit moment (met meerdere rijders) kandidaat voor het behalen van het kampioenschap.

Het team is gevestigd in het Noord-Hollandse Wognum van waaruit niet alleen raceauto’s voor de DNRT, maar ook voor licentie- en driftcursussen worden verhuurd. Het wagenpark bevat buiten de BMW E30 Cup raceauto’s ook een BMW E30 cursus versie, de BMW 318TI cup versie, de BMW 318TI cursus versie en sinds kort ook een nieuw project: de BMW compact 325i

Foto door Photoberwald ©

Met 17 rijders is CC Racing dit seizoen goed vertegenwoordigd op het circuit, maar kennen de meeste rijders het team van het behalen van zijn of haar racelicentie bij de Rensportschool Zandvoort. Wekelijks is CC Racing hierdoor op het circuit te vinden met Hans van Westerop, Gert van Meerten, Paul Meendering, Willem Vertelman, Jan Feld, Rens Commandeur, Martijn ten Cate en Robbert Jan (Robbie) Bimmerman.

Wil je meer weten over dit team? Bekijk dan eens de website of stuur een e-mail naar info@06-53457241.nl.

Adresgegevens

Westerspoor 20
1687 AZ Wognum